Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2011 21:41 - ♥ღ♥ღ♥10 Съвета за да ти е готино през лятото♥ღ♥ღ♥
Автор: marin4etyyy333kiss Категория: Забавление   
Прочетен: 1488 Коментари: 0 Гласове:
1



imageimageimage
imageimageimage


1. Забрави уроците и училището вообще. Ваканцията си е само    твоя.         Тя        не е на даскалите, който ти казват да се сещате за задачите от      време на време. Сега трябва да си почиваш, да се   веселиш, да мислиш   само за приятни неща. 

2. 
Навий приятелите си и идете на изглед. Ако на                     близо                няма планина или поне хълмче с дръвчета,                все ще се намери рекичка, или някое море. Ако не                 море - то поне езерце или язовирче. Облечете се топличко,            носете се кибрит и вестници (за огън), също и сланинка         или саламче. Ако все пак след даскалите ти се намира           някоя копонджия, покани го с вас, с един коршум два           заека: хем ще узнаеш нещо за живота му (й), хем ще натрупаш червени               точки. Със сигурност ще е по-забавно от киснене по кафетата. 
3.

Ако още нямаш гадже - хвани си. Ако незнаеш как - поразпитай                 малко приятелите си около теб, ще чуеш сумати            съвети за това. Няманужда да подбираш принца на твоя                   живот. Рискувай, ако не си допаднете - ще го зарежеш. 
4. 

Потърси някого, който мислиш, че ще ти допадне, като за                           предпочитане ще е да е на твоята възраст от сайтовете                  за запознанства. Напиши му писмо, през ваканцията                  възможноста да получиш отговор е по-сигурна,                     защото хората имат повече време. Ако пишеш на              някого от другия пол, си открехниедна вратичка с думи от рода на: "Знай,          че не мога да мисля за друго, освен за отговора ти" или             "Не знам как ще дочакам мига, в който ще дочакам мига, в               който ще те вида". Ако той се хване на хорото - действай смело.              Следващото писмо може да завършиш с думата:"Целувам те". 
5. 

Пътувай, ако си от тези, който се разбират с родителите си, убеди ги, че е много важно да посетите някой от съседните градове, защото учителката по история ви е заръчала да разгледате тамошния музей. Така хем ще им се качите в очите, хем на тяхна обноска ще видите свят, природа, град. 
6. 

Непременно поне веднъж идете на театър Възможнно е да си от тези, който все още не са открили това удоволствие. Вземи с тебе си поне 5-6 приятели. Ще видиш, че няма да съжаляваш. 
7. 

Събери здрава тумба у вас на видео. Преди това прати вашите на гости. Опечи семки. След филма правете хартиени ракети и ги хвърляйте през прозореца. Ако не ви се правят ракетки, хвърляйте корабчета, но да знаете, че се правят по-трудно. 

8. 

Организирай купон с маски. След като всички дойдат, свалете маските и ги номерирайте. Напишете числата на малки лишчета и направете томбила. Ако например една от маските е мечка, а номерат и е например 3, тозй който изтегли номер 3, ще играе 2 минути мечка. Гарантираме голям смях. 
9. 

Вместо да копуваш картички ги нарисувай. Сети се за далечните ти познати. На най-близките им подари смешни неща. 
10. 

Най-важното е като се събудиш главата ти да брамчи от идей! Недей да стоиш, да се оплакваш от скуката и да се самосъжаляваш. Има едно правило: "Ако ти е тъпо, значи си тъп" ! 
image



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marin4etyyy333kiss
Категория: Забавление
Прочетен: 209607
Постинги: 24
Коментари: 1
Гласове: 12
Архив